Direktlänk till inlägg 22 juni 2013
Idag bakade jag en riktigt smarrig tårta som vi avnjöt hemma hos mamma och pappa på kvällen.
I tårtan hade jag bland annat glasskräm, har inte testat att göra det tidigare men idag gjorde jag som sagt det och mumma vad det gott det blev!
Passar perfekt som fyllning i tårtor tillsammans med tex sylt elle bär eller ja det som man själv tycker bäst om så klart!
Bilder och recpet på tårtan dyker upp i bloggen under morgondagen då jag har lite problem med att överföra mina bilder från kameran till datorn.
Glasskräm, räcker till 2 lagar på en stor tårta ca 24 cm i diameter
-2 dl vispgrädde
-2 dl mjölk (jag använder standardmjölk)
-5 msk marsánsås pulver
Blanda ihop mjölk och marsánsåspulver. Ställ i kylskåp och låt tjockna.
Häll ner den ovispade grädden i marsánkrämen och vispa med elvisp tills önskad konsistens uppnås. Ställ in i kylen ett tag innan den breds ut på tårtan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|