Direktlänk till inlägg 16 december 2012
Andra försöket ut var en pralin gjord av vit choklad, egentligen så är jag inte så jätte förtjust i vit choklad då jag tycker den är alldeles för söt men det här receptet hämtat från en tidning jag hittade hos mamma kunde jag bara inte motstå att testa ;)
Och jaa, goda vart de verkligen!!
Vita chokladpraliner med nötkrämsfyllning, ca 12 st
-200 gr vit choklad
-3 förp nötkräm (finns bl.a i karmallkungens lösviktgodis sortiment)
Smält eller temperera chokladen.
Pensla dina formar ordentligt, ställ kallt så det stelnar.
Fyll skalen med nötkräm och ställ åter in i kylen,
fyll med resterande choklad och knacka till formern så att det inte bildas några bubblor. Låt allting stelna innan man tar loss pralinerna ur formen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 | 15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 | |||||||||
|